Tambur publicitar la Carei sau bomba de rugină din centrul orașului

• publicat la: 15 octombrie 2019
Tambur publicitar la Carei sau bomba de rugină din centrul orașului

Așa arată un spațiu publicitar din orașul care nu a stat nici  100 de ani sub administrație românească că tot ni se transmite despre  binefacerile imperiului austro-ungar și sărăcia de  care au fost cuprinși românii din regiunile neocupate vreodată de puteri străine.

În municipiul Carei, pe una dintre arterele centrale care este calea Mihai Viteazul ( dar nici în altă parte nu diferă situația), pe astfel de tamburi publicitari se lipesc afișele pentru anunțarea evenimentelor culturale. Deranjează dacă specificăm că la conducerea  municipiului Carei nu se află niciun român? Triada aflată la conducerea orașului Carei privește doar către Viena și Budapesta  dar nu reușește să se dezbare de mentalitatea de secol XIX.

Gospodarii din administrația Kovacs-Keizer-Beko se ocupă de oraș din anul 2008.

Oare cât timp le mai trebuie pentru a nu  ne face de rușine cu astfel de grămezi de rugină din centrul orașului?

Pentru astfel de realizări nu se acordă titluri de Pro Urbe angajaților din conducerea departamentelor din Primăria Carei? Poate nu ar strica niște deplasări la alte Primării din țară….Un schimb de experiență nu  strică niciodată iar careienii ar fi cei mai câștigați. Deplasările la orașele înfrățite din Ungaria nu au avut succes se pare din moment ce nu au adus nimic nou în peisajul citadin.

Așa arată un panou publicitar de tip tambur în Iași.

Buletin de Carei se oferă să acorde sprijin total dezinteresat și voluntar administrației locale pentru a identifica și planta în municipiu spații moderne de afișaj publicitar.

Nu cerem nimic în schimb. Avem locuri de muncă asigurate precum și finanțare. Dorim doar să readucem orașul la stadiul decenței în ce privește afișajul publicitar.

Buletin de Carei

 

http://www.buletindecarei.ro/2017/08/merita-careienii-asa-ceva.html

http://www.buletindecarei.ro/2017/06/carei-2017-o-poza-cat-2-mandate.html

Lasati un comentariu