Ajutoarele lui Moș Crăciun

• publicat la: 28 noiembrie 2019
Ajutoarele lui Moș Crăciun

Ajutoarele lui Mos Craciun se pregătesc să ofere sute de zâmbete si anul acesta copiilor nevoiasi din Satu Mare.

Proiectul „Ajutoarele lui Mos Craciun”, organizat de catre Asociatia “Apel la Actiune”, a ajuns anul acesta la cea de-a 3-a editie. Peste 300 de copii din familii nevoiase si Centre de Plasament din judetul Satu Mare i-au trimis deja Mosului scrisori ce cuprind lucruri la care visează de un an de zile.
Echipa asociatiei invită cu drag sătmărenii să se alăture acestui proiect de suflet.
Crăciunul înseamnă bucuria de a oferi, iar organizatorii, alături de voluntarii si participantii acestui eveniment, au înteles acest lucru. Ajutoarele lui Mos Crăciun isi propun sa aduca si anul acesta sute de zâmbete pe fetele micutilor din familii nevoiase si centrele de plasament din judetul nostru.
Al 3-lea an, ajutoarele de nadejde ale Mosului sunt Mihai Huzău, Renato Crismar, Anca Puscas, Alexandru Suta si Anisoara Ienășoiu, alături de o armată de satmareni inimosi care vor face tot posibilul sa indeplineasca dorintele copiilor. Primele doua editii, peste 1000 de persoane s-au alaturat proiectului si au oferit impreuna peste 700 de cadouri micutilor.
Prima parte a proiectului va consta in indeplinirea dorintelor din scrisorile copiilor, iar a doua parte in donatii si sponsorizari care sa acopere nevoile materiale de baza ale acestora. In 2018 au fost achizitionate o multime de bunuri, precum centrale termice, mașini de spălat, obiecte de mobilier și a fost amenajata o cameră de studiu la una dintre casele de copii.
Donatiile pot fi stranse de luni pana vineri intre orele 14:00 si 20:00 si sambata intre 14:00 si 18:00 la Atelierul Mosului de la subsolul Hotelului Dana 2, din Piata Libertatii numarul 2, locul din care se pot ridica si scrisorile. Cadourile pot fi achizitionate, pregatite si ambalate pana in data de 9 decembrie, iar Mosul impreuna cu cei care doresc sa il insoteasca le va darui copiilor in data de 20 – 22 decembrie.
Oricine doreste sa fie ajutorul lui Mos Craciun in iarna aceasta, este asteptat si rugat sa contacteze Asociatia “Apel la Actiune” la numarul de telefon 0755 814 892, adresa de email contact@apellaactiune.ro sau pe pagina de Facebook – Asociatia “Apel la Actiune”.

Lasati un comentariu