Mai sunt puține bilete pentru concertul Direcția 5 de la Carei

• publicat la: 26 ianuarie 2020
Mai sunt puține bilete pentru concertul Direcția 5 de la Carei

Mai sunt câteva zile până la concertul formației Direcția 5 pe scena Teatrului Municipal din Carei. Cei care doresc  să asiste la eveniment mai au la dispoziție puține bilete așa că trebuie să se mobilizeze cât mai repede.

 

TURNEUL NAȚIONAL Direcția 5  -“POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani” spune povestea celor 30 de ani, a discurilor, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut.
Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”.
În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.
Biletele se găsesc în format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Diverta, Cărturesti, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, Casa de Balet si pe terminalele Selfpay.
Online, puteti plăti cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde în țară.
.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu