Peste 200 de sancțiuni contravenționale într-o singură zi în județul Satu Mare

• publicat la: 6 martie 2020
Peste 200 de sancțiuni contravenționale într-o singură zi în județul Satu Mare

Polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 5 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 69 600 de lei.

Astfel, la data de 5 martie a.c., polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 200 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ 69 600 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 24 conducători auto, 22 dintre aceștia, cu vârste cuprinse între 23 și 52 de ani, fiind filmați și înregistrați de aparatul radar circulând cu viteze cuprinse între 101 km/h și 126 km/h, atât în interiorul cât și în afara localităților. 

 

Infracțiune rutieră constatată în flagrant delict de polițiști

  În timp ce desfăşurau activităţi de supraveghere şi control a traficului rutier pe DJ 193,  poliţiştii au oprit un autoturism ce se deplasa pe raza localităţii Păulești. La volanul maşinii a fost identificat un  bărbat de 44 de ani, din municipiul Bistrița.

Verificările au relevat că permisul de conducere al bărbatului era reținut din 13 ianuarie a.c. În cauză s-a întocmit dosar penal.

 

 Tânărul bănuit de comiterea infracţiunii de tâlhărie în data de 4 martie a.c. a fost arestat preventiv pentru o perioadă de 30 de zile

Tânărul de 26 ani din municipiu,  care a comis o tâlhărie în data de  4 martie a.c.,  pe raza municipiului Satu Mare a fost prezentat în cursul zilei de ieri judecătorului de drepturi și libertăți din cadrul Judecătoriei  Satu Mare care a dispus arestarea preventivă a acestuia pe o perioadă de 30 de zile începând cu data de 05.03.2020.

Lasati un comentariu