Șapte voluntari la Direcţia de Asistenţă Socială Carei

• publicat la: 25 martie 2020
Șapte voluntari la Direcţia de Asistenţă Socială Carei

Şapte careieni s-au oferit voluntar să ajute angajaţii Direcţiei de Asistenţă Socială din cadrul Primăriei Carei în vederea asigurării aprovizionării cu alimente şi medicamente a persoanelor vârstnice şi a celor aflate în autoizolare.
„Le mulţumim frumos acestor şapte careieni pentru disponibilitatea lor de a ne ajuta în această perioadă grea. Lista este deschisă în continuare. Deocamdată ne descurcăm cu forţe proprii, însă vom apela la ei dacă numărul solicitărilor o va impune”, a declarat directorul Direcţiei de Asistenţă Socială, Monica Radu.
În evidenţele Direcţiei de Asistenţă Socială figurează 86 de persoane din Carei, vârstnici de peste 65 de ani fără aparţinători şi persoane aflate în autoizolare cărora nu are cine să le asigure aprovizionarea cu alimente şi medicamente.

„În prezent facem evaluarea în teren pentru cele 86 de persoane înscrise pe lista noastră. Am împărţit oraşul pe zone, iar colegii mei au luat legătura cu fiecare dintre aceste persoane. S-au cunoscut între ei şi le-au lăsat numere de telefon la care să ne sune dacă au nevoie de asistenţă. În cursul zilei de azi, colegii mei chiar au fost solicitaţi de doi vârstnici să le facă cumpărăturile în piaţă. Vom vedea câte solicitări vom avea zilele următoare”, a declarat Monica Radu.
Angajații Direcției de Asistență Socială din cadrul Primăriei Carei vor efectua aceste cumpărături în funcție de solicitările persoanelor în cauză, de luni până duminică, între orele 8.00-16.00. În plus, vor asigura și cumpărarea de medicamente în fiecare zi, chiar și după orele de program, dar nu mai târziu de ora 22.00.
Angajaţii Serviciului de Asistență Socială din cadrul Primăriei Carei pot fi contactaţi la numărul de telefon 0726.244.476. Dacă nu răspunde…mai insistați.

Lasati un comentariu