Cabinetele care vor funcționa la Policlinica Carei precum și numărul de telefon la care se pot face programări

• publicat la: 15 mai 2020
Cabinetele care vor funcționa la Policlinica Carei precum și numărul de telefon la care se pot face programări

Deși se știa de mai multe zile că Policlinica adică Ambulatoriul Carei se va deschide pe data de 18 mai 2020, conducerea spitalului precum și Primăria Carei nu au catadicsit să informeze populația ca să se poată programa la consultațiile de specialitate. Abia în urmă cu 5 ore au binevoit să ofere date despre cabinetele medicale care vor funcționa precum și numărul de telefon la care se pot face programări, la  o zi după anunțul oferit de Buletin de Carei. Niciun anunț  despre echipamentele medicale primite de la firma din capitală.

Programările pentru consultații la Policlinică se fac la numărul de telefon 0261-706.200, între orele 7.00- 15.00.

Cabinetele care vor furniza servicii medicale sunt:
– Neurologie
– Recuperare medicală
– Gastroenterologie
– Psihiatrie
– Chirurgie generală
– Obstretică- ginecologie
– Neurologie infantilă
Planing familial
– Ortopedie traumatologie
– Dispensarul TBC (Marţi, între orele 10.00- 12.00).
Conform anunţului anterior, respectarea normelor sanitare în vigoare este obligatorie, precizările fiind clare în Hotărârea nr.24/14 mai 2020.

Astfel, pacienţii se vor prezenta la Policlinică cu bilet de trimitere de la medicul de familie, actul de identitate, vor purta mască şi vor respecta programarea telefonică pentru a evita aglomeraţia, limitând astfel răspândirea infecţiei COVID-19.

Programările se fac la numărul de telefon 0261-706.200, între orele 7.00- 15.00.
Programul de activitate al cabinetelor: 8.00- 16.00.
„În vederea desfăşurării activităţii în condiţii bune, vă rugăm să respectaţi cele menţionate mai sus. Mulţumim pentru înţelegere”, se mai arată în comunicatul semnat de managerul dr. Elisabeta Raţ.

Doar Buletin de Carei a oferit informații corecte despre  deschiderea Policlinicii Carei. Primarul Kovacs  și propagandiștii săi plătiți din banul public au dus în eroare careienii privind data deschiderii Policlinicii și apoi au dat vina pe autorități când de fapt ei nu au respectat  regulamentele în vigoare.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/05/policlinica-din-carei-se-redeschide-de-luni18-mai-dsp-satu-mare-confirma.html

Lasati un comentariu