Înverzesc trotuarele în Carei sub conducere exclusiv UDMR

• publicat la: 6 mai 2020
Înverzesc trotuarele în Carei sub conducere exclusiv UDMR

Nu doar pe strada Mihail Kogălniceanu din Carei  au înverzit trotuarele ci și pe strada Tudor Vladimirescu. După 12 ani de conducere exclusiv UDMR  a orașului mai avem astfel de trotuare.

Știm că indicațiile conducerii  sunt de a privi către centru de parcă cei de pe aceste străzi mai ,,necentrale,, nu ar plăti taxe  și impozite din care  se asigură apoi  salariile angajaților din Primărie.

GALERIE FOTO

Ultima dată când am privit spre Castelul din centrul orașului a sărit cu o plângere penală consiliera avocat Eva Mărginean din partea UDMR.

A uitat că la data depunerii plângerii nu avea sediul profesional al asociației la adresa pentru care a făcut plângerea. Și avocații sunt oameni deci supuși greșelilor. Mai rău e când persiști în greșeală așa cum a procedat  și numita. Drept urmare a pierdut cu brio procesul unde  nu a fost nevoie de apărător din moment ce am avut toate documentele doveditoare pentru a demonstra reaua sa intenție.

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/avocat-eva-marginean-din-baroul-satu-mare-pierde-in-fata-inginerului-mecanic-daniela-ciuta.html

Vă place cum arată o sală din Castelul pentru care a fost semnată recepția de finalizare lucrări de reabilitare?

Buletin de Carei

comentarii

de lilu la 6 mai 2020 - 22:32

ce poti sa astepti de la un evazionist?????

de Just la 7 mai 2020 - 12:49

Acest „evazionist” este mandria udmre-ului,cel mai bun candidat,rusine udmr.

Lasati un comentariu