Fără program de Ziua Națională la Carei, pe granița de nord-vest a României

• publicat la: 23 noiembrie 2021
Fără program de Ziua Națională la Carei, pe granița de nord-vest a României

Instituția Prefectului Satu Mare a anunțat azi, 23 noiembrie 2021, programul final al manifestărilor dedicate zilei de 1 Decembrie – Ziua Națională a României, respectiv organizarea de depuneri de coroane și jerbe la busturile lui I.C.Brătianu și Iuliu Maniu, la statuia Eroului Necunoscut și evenimentul principal la statuia lui Vasile Lucaciu din municipiul Satu Mare.

NIMIC  pentru municipiul Carei.

Județul Satu Mare are la conducere doar reprezentanți ai ONG ului pe criterii etnice, UDMR.

Românii din municipiul Carei nu au dreptul la manifestări oficiale de Ziua Națională a țării în care trăiesc, a patriei lor?

La Carei avem parte de  o conducere exclusiv UDMR a orașului iar guvernanții au cedat și conducerea Instituției Prefectului tot unui reprezentant al UDMR. Respectul reciproc, respectul pentru țara în care trăim și buna conviețuire între locuitorii municipiului Carei nu sunt importante pentru conducerea exclusiv UDMR a Careiului. Așa că nu vom avea parte nici în acest an de vreo manifestare cu tematică identitară așa cum au parte minoritățile.

Până la ora actuală niciun președinte de partid românesc din județ și niciun parlamentar sătmărean nu au luat poziție față de ignorarea oricărei manifestări festive a Zilei Naționale la Carei, pe granița de nord-vest.

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu