Omerta și conducerea exclusiv UDMR de la Primăria Carei

• publicat la: 7 mai 2020
Omerta și conducerea exclusiv UDMR de la Primăria Carei

Omerta, legea tăcerii. Asurzitoare când vine vorba de tot ce se petrece la Primăria Carei cu conducere asigurată  exclusiv de membrii ai UDMR Carei din 2008 încoace.

Autoritățile statului, indiferent de cine asigură guvernarea, sunt mai sfioase ca o fată de măritat când vine vorba de UDMR Carei. Orașul de pe granița de nord-vest a României a devenit stat în stat, Republica de la Carei.

Alianțele politice sunt mai puternice decât interesul național. În timp ce premierul maghiar Viktor Orban  își permite să prezinte teritorii românești incluse  pe harta Ungariei din perioada de ocupație dinainte de 1918, autoritățile statului român  stau cu capul plecat când vine vorba de situația de la Carei!

Conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei a dat jos  plăcile oficiale de pe sediul Primăriei și le-a înlocuit cu unele negre, fără însemnele statului român. Autoritățile știu dar tac complice. Omerta funcționează la nivel de județ.  Jalnica încercare a lui Radu Banciu de a semnala situația a fost rapid sugrumată de propagandiștii de serviciu angajați la Primăria Carei pe bani publici. Plăcile negre sunt și acum pe sediul Primăria Carei, râzând de bolboroselile lui Radu Banciu.

Primarul președinte al UDMR Carei își permite să poarte doar când are chef eșarfa tricoloră ca însemn de primar. Semnalările la Instituția Prefectului nu au făcut decât să dovedească încă o dată gradul de aplecare manifestat în fața unui UDMR  obraznic. La fel și în cazul refuzului de amplasare a plăcii comemorative  cu numele delegaților careieni la Marea Unire de la Alba-Iulia din 1918 pe clădirea Primăriei Carei.

La data de 5 mai 2020, în plină Stare de Urgență, când Ordonanța Militară are prevederi extrem de stricte pentru adunări publice, la sediul Primăriei Carei, în Sala Festivă, are  loc o ceremonie de investire a unui șef  de Poliție  Locală în prezența primarului președinte al UDMR Carei, a viceprimarului care a candidat pe listele UDMR , a comandantului Poliției Municipale, a numeroși angajați din Primăria Carei. Imaginile dovedesc situația.

Omerta însă funcționează ca unsă când e vorba de Primăria cu conducere asigurată  exclusiv de membrii ai UDMR Carei din 2008 încoace. Nimeni din județ nu are curajul de a prezenta  o situație care ar fi inflamat o țară întreagă dacă venea din partea unei adunări dintr-o biserică sau a unei asociații culturale românești.

Se dau sancțiuni pentru fapte minore în comparație cu adunarea festivă de la Primăria Carei. Informările zilnice de la Instituția Prefectului confirmă numărul de sancțiuni aplicate pentru nerespectarea prevederilor Ordonanței Militare  în vigoare.

În Republica de la Carei brațul legii este paralizat. Până și președinta Judecătoriei Carei a fost denigrată după pronunțarea unei sentințe nefavorabile consilierului personal al primarului președinte al UDMR Carei.

Omerta instaurată în jurul Republicii de la Carei ori slăbiciunea ori interese meschine din partea autorităților române. Fiecare informare a autorității statului în teritoriu de către Buletin de Carei a fost supusă linșajului mediatic  de propagandiștii de casă ai Primăriei Carei ceea ce denotă doar deranjul provocat de prezentarea  unor situații ce nu pot fi contestate altfel.

Continuăm. Fiecare cetățean are dreptul de a fi informat corect.

În  ce privește ascunderea încălcărilor prevederilor Ordonanței Militare de către conducerea exclusiv UDMR a Primăriei Carei, lăsăm la aprecierea autorităților statului român  dacă merită să păstreze pata de rușine doar pentru a proteja conducerea exclusiv UDMR de la Primăria Carei.

Buletin de Carei

 

comentarii

de tono la 8 mai 2020 - 09:21

ministerul de interne stie ce se petrece pe la careii unde udemeristii au pus un sef de politie fara carnet de conducere si fara scoala si fac adunari in primarie in stare de urgenta?!seda ca ati bagat mana dupa ban de la privat?!

Lasati un comentariu