Să mai și râdem de evazionistul Kovacs! Și-a corectat Declarația de Avere după semnalarea Buletin de Carei

• publicat la: 12 mai 2020
Să mai și râdem de evazionistul Kovacs! Și-a corectat Declarația de Avere după semnalarea Buletin de Carei

Primarul ,,nu provocați maghiarii,, mai are și alte calități înafară de cea de discriminator și de  evazionist.  Nu mai aducem în discuție cum cheltuie banii orașului angajând în Primăria Carei ginerele, finul sau vecinii.

Urmare a semnalării Buletin de Carei privind Declarația sa de Avere depusă în anul 2019, evazionistul Kovacs a binevoit să facă corecturile de rigoare așa cum reiese de pe site ul Primăriei Carei.

Rămâne mai departe fără nicio proprietate, doar cu datorii și cu reținerea pe salar pentru că nu binevoiește să își plătească datoriile la bugetul de stat din perioada când avea societăți. Declarațiile de interese din anii trecuți sunt în continuare false din moment ce  nu are trecute toate calitățile la asociațiile din care a făcut parte. Fiind președinte  la UDMR , autoritățile  statului nu intervin, altfel nu se explică inerția lor. Nici până la ora actuală nu apare  un CV al primarului sau al viceprimarului așa cum cere legea! Or avea ceva de ascuns?

Așa arată Declarația de Avere corectată.

 

Așa arăta înainte de semnalarea Buletin de Carei

Și ginerele primarului are rețineri în a posta Declarația de Avere  și Interese.

După anul petrecut  în Germania, ginerele primarului evazionist, Giurgiu Kovacs Christian, nu a depus Declarația de Avere  și Interese pe anul 2017 deși a revenit doar el știe cum la postul din Primărie. Ginerele primarului evazionist a beneficiat chiar de  un credit de 60 de mii de lei de la FDG.

Aceștia sunt o parte dintre angajații  plătiți din banul public careian.

Potrivit documentelor oficiale, taxele și impozitele colectate de la persoanele fizice și juridice locale nu ajung  pentru cheltuielile cu angajații din aparatul primarului evazionist Kovacs.

Veniturile din impozite și taxe pe proprietate pentru anul 2020 sunt de 8.227.860 lei iar cheltuielile de la capitolul Autorități Publice( aparatul primarului având 88 de angajați) sunt de  8.271.540 lei.

În anul 2019 s-au colectat din taxe și impozite 7.519.112 lei și s-au cheltuit pentru Autorități Publice 8.143.118 lei!  În municipiul Carei nu se colectează din Taxe și Impozite cât poate cheltui primăria la capitolul  Autorități Publice unde aparatul primarului este format din 88 de persoane.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/s-a-votat-bugetul-pentru-anul-2020-taxele-si-impozitele-prevazute-pe-2020-nu-ajung-pentru-asigurarea-cheltuielilor-de-la-autoritati-publice.html

https://www.buletindecarei.ro/2019/07/primarul-evazionist-care-nu-e-capabil-sa-completeze-corect-declaratia-de-avere.html

https://www.buletindecarei.ro/2015/10/matusa-tamara-in-varianta-nemteasca-la-primaria-carei.html

 

Lasati un comentariu