Aprecieri la superlativ pentru maiorul Adriana Pop la ceasul retragerii din activitate

• publicat la: 12 iunie 2020
Aprecieri la superlativ pentru maiorul Adriana Pop la ceasul retragerii din activitate

Ieri a fost ultima zi în care Doamna maior Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, a purtat uniforma de pompier. Mesajul transmis grupului de comunicare a fost unul deosebit de emoționant. Aprecierile tuturor au fost la superlativ.

,, Ne lași pe toți cu un mare regret. Îți mulțumim pentru implicare  și sacrificii, pentru că ai fost la datorie chiar  și atunci când  nu trebuia,,…Mulțumim pentru colaborarea ireproșabilă și pentru profesionalism,,…..,,Respect și mulțumiri,,….,,apreciere și considerație,,.

,,În ultimii ani a scris și a vorbit despre toate misiunile și realizările noastre, cu profesionalism și implicare. A reprezentat inspectoratul, a trăit tensiunea și emoția multor intervenții alături de noi, salvatorii, pentru a le descrie și prezenta publicului și presei.

Doamna maior Adriana Pop, purtătorul de cuvânt al ISU Satu Mare, a predat stiloul.

Ne vine greu să fim noi cei care scriem despre ea și, de aceea, îi vom spune simplu: a fost o onoare să vă avem alături în marea familie a pompierilor sătmăreni!  Felicitări și să vă bucurați de ani mulți de sănătate!,, scriu de acum foștii colegi de la ISU ai maiorului Adriana Pop.

Buletin de Carei îi mulțumește pentru colaborare, apreciază profesionalismul de care a dat dovadă și îi urează să aibă parte în continuare  de o viață așa cum își dorește.

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu