Carei. A dispărut doar placa cu înscrisuri în limba română

• publicat la: 9 iunie 2020
Carei. A dispărut doar placa cu înscrisuri în limba română

De pe clădirea Grădiniței cu program prelungit de pe lângă Școala Gimnazială Vasile Lucaciu Carei a dispărut  doar placa cu înscrisuri în limba română. Grădinița se află pe strada Titulescu. După cum se poate observa, șuruburile de fixare sunt la locul lor deci nu a căzut așa cum motivează propagandiștii de partid din Primăria Carei atunci când se petrec astfel de acțiuni.

La fel ca în cazul înscrisurilor antiKovacs de pe clădirile din Carei în anul 2013 sau al vandalizării plăcii de la bustul lui Avram Iancu din august 2014, puțin probabil ca să se facă cunoscut  numele tâlharului. De fapt și de pe clădirea Primăriei Carei au dispărut fără urmă plăcile oficiale cu însemnele statului român.

Găsiți mai jos o imagine cu clădirea grădiniței înainte de furtul plăcii cu înscrisuri în limba română precum și o captură de pe Google Maps.

Astfel de acțiuni provocatoare au loc pentru a abate  atenția de la gravele nereguli ce au loc în administrația Kovacs-Keizer-Beko, nereguli ce au sprijin politic. Încă nu a fost făcut public rezultatul auditului Camerei de Conturi privind cheltuielile din Starea de Urgență, nu au fost postate pe site ul Primăriei Carei achizițiile publice pe anul în curs iar pe anul 2019 apar doar valoric nu și numele societăților cu care s-au făcut tranzacțiile comerciale.

Buletin de Carei

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu