Motoarele electrice de la Braco M.E.S. – garanția calității la prețuri imbatabile

• publicat la: 9 iunie 2020
Motoarele electrice de la Braco M.E.S. – garanția calității la prețuri imbatabile

Braco M.E.S. este unul din liderii de pe piata din România în domeniul vânzărilor de motoare electrice, având o experiență de peste 24 de ani. Locul fruntaș în topul companiilor din acest domeniu si l-a păstrat tocmai datorită faptului că dintotdeauna s-a pus un mare accent pe calitatea produselor oferite spre vânzare clientilor sai. Acest lucru reiese in special din certificarea conform standardelor in vigoare a tuturor produselor din cadrul magazinului online.

De-a lungul timpului, Braco M.E.S. si-a selectat cu atentie furnizorii, ajungând să lucreze cu unii de încredere din Uniunea Europeana. In acest fel, motoarele electrice pe care le comercializeaza au garantia calitatii si pot fi folosite pentru toate tipurile de aplicatii industriale.

In cadrul magazinului se regasesc stocuri suficient de mari încât să acopere o gamă largă de motoare. Acestea pot fi livrate imediat din stoc. La sediul companiei există chiar si o unitate de service în cadrul căreia se pot executa lucrări de bobinaj si prelucrări mecanice. Tot in aceasta unitate de service se regăseste si un banc de proba serie pe care sunt testate motoarele înainte de a fi puse la vânzare.

Asadar, oferta de motoare electrice din cadrul magazinului este destul de variata, iar printre acestea putem aminti: motoare trifazate romanesti sau de import, motoare electrice monofazate, motoare electrice cu frana, motoare electrice cu 2 turatii, motoare electrice antiex, motoare electrice speciale si motoare electrice curent continuu.

Braco M.E.S. pune la dispozitia clientilor sai si piese de schimb si accesorii pentru motoare. Fie ca vorbim de vibratoare industriale, reductoare, reductoare ortogonale, reductoare planetare, convertizoare de frecventa sau alte piese de schimb, cei interesati le gasesc pe toate in cadrul magazinului mentionat anterior.

Motorul electric trifazat

Motoarele electrice trifazate de la Braco M.E.S. se regasesc in 4 dimensiuni diferite: cu talpi B3, cu flansa mare B5, cu flansa mica B14 si cu talpa si flansa B35.

Acestea sunt concepute special pentru aplicatiile grele, pentru o functionare continua sau cu mai multe porniri pe ora, zone cu umiditate ridicata sau cu praf.

Motoarele electrice trifazate furnizate de catre Braco M.E.S. pot beneficia de unele caracteristici pe care clientii le pot alege si anume:

  • Pot fi executate spre a fi folosite in cadrul unor aplicatii speciale;
  • Protectie ridicata la praf IP65;
  • Protectie mare la umiditate IP56;
  • Pot avea clasa de izolatie H;
  • Pot fi confectionate în dimensiuni speciale de flanșă sau de ax;
  • Pot fi motoare cu două turatii sau cu trei turații;
  • Motoare electrice cu frână;
  • Pot avea rotatii reduse de 500 rpm;
  • Pot fi adaptate pentru un mediu ambiant cu temperaturi de peste 40 de grade Celsius;
  • Pot avea ventilatie auxiliară pentru actionări cu convertizoare de frecvență.

Pentru a comanda motoare electrice, accesorii si piese de schimb pentru acestea, cei interesati pot accesa site-ul oficial al magazinului Braco M.E.S. In cadrul acestuia vor regăsi întreaga paletă de produse puse la dispozitie împreună cu caracteristile tehnice ale fiecăruia în parte.

In cazul în care aveti nevoie de informatii suplimentare sau de sfaturi în alegerea motorului electric potrivit, personalul calificat ce formează echipa Braco vă stă la dispoziție.

 

 

Lasati un comentariu