Alt careian semnalează calitatea vieții din municipiul Carei

• publicat la: 15 august 2020
Alt careian semnalează calitatea vieții din municipiul Carei

Alt careian semnalează calitatea vieții din municipiul nostru, calitate despre care președintele Consiliului Județean Satu Mare spunea că e la  un nivel foarte ridicat! Erik Casaba scrie  pe pagina lui că datorită nesemnalizărilor lucrărilor lăsate de izbeliște de pe strada Agoston era să rămână fără baia de ulei….dar  la fel ca în cazul incendiului, ni se spune că ceea ce vedem nu poate fi adevărat dacă e să dăm crezare afirmațiilor lui Pataki Csaba.

Străzi care apar ca fiind asfaltate sau cu trotuare reabilitate arată ca după război! Cu un tupeu și o obrăznicie fără margini, atât președintele CJ Satu Mare, Pataki Csaba cât  și primarul evazionist  al Careiului ne spun că de fapt ceea ce vedem nu e adevărat iar standardul de viață este foarte ridicat. Poate doar la ei în curte.

Cât de disperați pot fi după scaunele plătite cu mulți bani publici și apoi pensii speciale din moment ce spun astfel de minciuni care pot fi demontate oricând? În loc de respect la adresa electoratului ni se servește doar desconsiderare și teroare. Careienii care semnalează astfel de aspecte ca cel mai sus amintit sunt  sunați cu număr privat  și amenințați și înjurați. Prietenii știu  de ce.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu