Proiecție de film la Carei. Doar pentru publicul de peste 16 ani

• publicat la: 10 august 2020
Proiecție de film la Carei. Doar pentru publicul de peste 16 ani

Dacă spectacolele de folclor românesc nu sunt aprobate la Carei spre finanțare dacă au în program elemente patriotice, se oferă publicului careian proiecții de filme recomandate doar persoanelor peste 16 ani.

Miercuri, 26 august 2020, de la ora 20.30, în curtea Centrului Cultural Carei va avea loc proiecția filmului ,,JOKER” (2019) , subtitrat în limba maghiară prima dată, evident, și joi, 27 august 2020, de la ora 20.30 subtitrat în limba română. Prețul biletului este de 15 lei și se poate achiziționa de la biroul Centrului Cultural Carei.


Vizionarea filmului este recomandată persoanelor cu vârsta peste 16 ani!

Păstrarea distanței și purtarea măștii sunt obligatorii!

Filmul își concentrează acțiunea originală și nemaivăzută până acum pe marile ecrane în jurul unuia dintre cele mai controversate personaje negative din universul DC. Cu o viziune amplă și complexă, Phillips explorează traiectoria lui Arthur Fleck (Phoenix), un individ ignorat de societate, cu o personalitate imprevizibilă și fascinantă, care nu poate fi inclus în niciun stereotip. Ce se obține este un studiu de personaj disprețuit de societate care devine nu doar un sumbru caz social; ci și o poveste moralizatoare.

Robert de Niro apare în rolul unei gazde de talk-show care îl face pe Joker să își piardă mințile. În King of Comedy, personajul lui De Niro, comediant ratat, răpea pe un moderator de succes, dar de data aceasta rolurile se vor inversa: De Niro va fi moderatorul plin de el.

Lasati un comentariu