S-au desemnat președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție pentru alegerile din 27 septembrie

• publicat la: 7 august 2020
S-au desemnat președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție pentru alegerile din 27 septembrie

Astăzi, 07.08.2020 la sediul Tribunalului Satu Mare, în ședință publică, a avut loc tragerea la sorți pentru desemnarea președinților și locțiitorilor birourilor electorale de circumscripție, în prezența vicepreședintelui Tribunalului Satu Mare – judecătorul Mureșan Cardonel Felix, a prefectului Radu Bud și a subprefectului Altfatter Tamas.

Președinții și locțiitorii vor asigura buna desfășurare a procesului electoral în cadrul alegerilor pentru autoritățile administrației publice locale din 27 septembrie 2020, la nivelul biroului electoral al circumscripției județene precum și în cele 65 de birouri de circumscripție constituite la nivelul unităților administrativ-teritoriale din județul nostru.

Președintele Biroului Electoral de Circumscripție Județeană nr. 32 Satu Mare desemnat prin tragere la sorți este judecătorul NEMEȘ REMUS-VASILE iar locțiitor este judecător POP CAMELIA ANA.

La Biroul electoral de circumscripție Carei avem doi grefieri de la Tribunalul Satu Mare care vor asigura funcția de președinte  și de locțiilor aceștia fiind Pop Sergi-Ovidiu respectiv Nocaci Codruța.

Președinții și locțiitorii birourilor electorale de circumscripție locale:

comentarii

de stradadorului la 7 august 2020 - 15:24

lasati jumatatile de porc aduse de la abatorul eugen pentru chefuri laios bacsi!va aduceti aminte de strada ecoului si dorului doar in campanie!!!!!!!!!!!!!!mare frica are jeno si laicsi ca pierde banii de la primerie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Lasati un comentariu