Careian prins la volan fără permis de conducere

• publicat la: 11 septembrie 2020
Careian prins la volan  fără permis de conducere

Ieri, 10 septembrie a.c., în jurul orei 09.50, polițiștii din cadrul Biroului Rutier Carei, au depistat în trafic un bărbat, de 58 de ani, din municipiul Carei, care se afla la volanul unui autoturism pe raza localității de domiciliu având dreptul de a conduce suspendat.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană, a cărui drept de a conduce i-a fost suspendat.

În această noapte, în jurul orei 00.05, polițiștii din cadrul Secției Poliție Rurală Satu Mare au depistat în trafic, pe raza localității Micula, un tânăr, de 23 de ani, din municipiul Satu Mare care se afla la volanul unui autoturism.

Persoana de la volan a fost verificată cu un test rapid de salivă care a indicat prezența unor substanțe psihoactive, motiv pentru care a fost condus la o unitate spitalicească, unde i-au fost prelevate două mostre biologice una de sânge și una de urină.

În cauză s-a întocmit dosar penal sub aspectul comiterii infracțiunii de conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe psihoactive.

 

Lasati un comentariu