Ministrul agriculturii din Ungaria prezent la Carei face campanie UDMR. Kelemen Hunor și Pataki Csaba inspectează lucrările din oraș

• publicat la: 19 septembrie 2020
Ministrul agriculturii din Ungaria prezent la Carei face campanie  UDMR. Kelemen Hunor  și Pataki Csaba inspectează lucrările din oraș

Desant UDMR la Carei. UDMR Carei  își aduce ca susținători în campania electorală și reprezentanți ai Guvernului Ungariei.

Dacă guvernul de la Budapesta a făcut la Carei creșă și grădiniță de ce nu ar forța și agricultorii să se despartă pe criteriul etnic?

Ministrul agriculturii din Ungaria a venit la Carei pentru a face campanie UDMR pentru alegerile din 27 septembrie 2020.  Totul este consemnat de propagandiștii de serviciu angajați la Primăria Carei, consilierii primarului Kovacs. Vizita  nu a fost anunțată în prealabil de frică să nu se găsească vreun careian dinafara cercului lor de favoriți care să participe! Mizerabil comportament! Tot în mare secret a fost ținută și vizita lui Kelemen Hunor, preșdintele UDMR care la dezvelirea grupului statuar de la Carei din noiembrie 2017 a vorbit doar în limba maghiară. Acum se ascunde de ochii presei românești.

Propagandiștii consilieri nu mai smulg  lacrimi cu compunerile lor despre importanța bunei înțelegeri dintre etnii  ci evidențiază negru pe alb despre fermierii maghiari nu despre fermierii sătmăreni. Totul este bine pus  la punct și se forțează segregarea! Vorbim în județ de fermieri români și de fermieri maghiari nu de fermieri sătmăreni?!

În fața ministrului guvernului de la Budapesta s-au aliniat primarul evazionist al Careiului, candidatul UDMR la primăria Tășnad, președintele CJ Pataki Csaba, parlamentari, consilieri locali și județeni dar  și fiica primarului evazionist Kovacs.

.

Culmea tupeului UDMR, liderii lor au venit să inspecteze  lucrările de la Carei,  finanțate din bani publici nu din ai UDMR.

Oamenii mici care se vor mari folosesc Stema  Municipiului Carei pe  un banner în care nu se folosește scriere bilingvă!

Propunem UDMR să găsească pentru evazionistul Kovacs un oraș în care să nu locuiască români din moment ce este atât de înverșunat împotriva a tot ce este românesc nesupus lui. La fel și pentru președintele CJ, Pataki Csaba, să găsească un județ fără români.  Amândoi refuză constant toate invitațiile de la manifestările culturale românești. Amândoi au fost în Carei când a fost dezvelit bustul lui Mihai Eminescu în prezența unui secretar de stat din Ministerul Culturii, a doi episcopi, a reprezentantului Mitropoliei Clujului a  numeroși primari din țară, a Prefectului județului Satu Mare, Darius Filip. Au refuzat cu obstinație să fie prezenți la cea mai mare manifestare culturală din istoria Careiului, Adunarea Generală ASTRA.

Pentru conformitate, municipiul Carei se află în România. Norocul lor este că alegerile locale se derulează într-un singur tur iar asistații sociali sunt sub mâna lor.

 

Buletin de Carei

Lasati un comentariu