Kelemen Hunor vizitează judeţul

• publicat la: 14 ianuarie 2012
Kelemen Hunor vizitează judeţul

Aflat la Satu Mare, vineri, 13 ianuarie, Kelemen Hunor, preşedintele UDMR şi Ministrul Culturii, a vizitat expoziţia Supa Neagră-istoria cafelei, găzduită de Muzeul de Artă. La expozitie a fost insoţit de deputatul Erdei D. Istvan, de Csehi Arpad, preşedintele organizaţiei judeţene a UDMR şi presedintele Consiliului Judeţean Satu Mare, de Kereskenyi Gabor, preşedintele UDMR Satu Mare, viceprimarul reşedinţei de judeţ, de alţi membri ai uniunii.

Kelemen Hunor a vizitat expoziţia, după care a spus că este lăudabilă  existenţa unor instituţii de cultură viabile care se implică in organizarea unor evenimente inclusiv cu participare internaţională precum expoziţia vizitată.

Pe parcursul zilei de vineri, preşedintele UDMR a avut intâlniri cu reprezentanţii Uniunii, dar şi cu aleşii locali din judeţ. Unul dintre subiectele dezbătute a fost anul electoral 2012 şi pregătirea pentru alegeri in dorinţa ca la sfâriştul anului grupul UDMR să fie prezent in viaţa politică a ţării cu o bună reprezentare in Camera Deputaţilor şi in Senat.

Pe lista obiectivelor vizate de ministrul Kelemen Hunor  în această vizită sunt incluse cetatea Ardud si Castelul Karolyi din Carei, obiective culturale recent renovate.

sursa tv1sm

comentarii

de oare cum? la 17 ianuarie 2012 - 18:40

IL ASTEPTAM CU DRAG PE DL KELEMEN HUMOR SA VIZITEZE JUDETUL…

Lasati un comentariu