Președintele PSD Satu Mare ajunge consilier județean cu 614 voturi de la Carei

• publicat la: 29 septembrie 2020
Președintele PSD Satu Mare ajunge consilier județean cu 614 voturi de la Carei

Președintele PSD Satu Mare, Ionuț Oneț, domiciliat în Carei, va ajunge consilier județean cu 614 voturi obținute ca și candidat de primar  și 782 ale filialei careiene. Cu toate laudele și măririle aduse pe blogul consilierului primarului și președintelui UDMR Carei, precum și cu numeroasele apariții pe sticlă finanțate de partid sau sponsori generoși. Nici de această dată nu a reușit să adune mai multe voturi decât  partidul care l-a ales  președinte la Carei.

Candidatul de serviciu al PSD Carei pentru funcția de primar  a obținut  856 de voturi la alegerile din 2016, cu 324 mai puţine decât cele ale partidului pentru lista de la Consiliu Local din 2016.

Prezentat  ca și reprezentant al satului Ianculești de analfabetul funcțional care este consilierul primarului evazionist, Ionuț Oneț are domiciliul în Carei fapt pentru care votează la secția unde este arondat adică Școala gimnazială nr.3.

A fost nevoie de intervenția Buletin de Carei pentru ca drapelul național zdrențuit de la Ianculești să fie înlocuit în timp ce președintele PSD umbla  prin sat în campanie electorală și dădea mese colegilor de partid.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/drapel-nou-la-ianculesti.html

Așa arată Căminul Cultural din satul unde președintele PSD Satu Mare se laudă că este reprezentant  sătesc.

O altă realizare de seamă a președintelui PSD Satu Mare este demolarea școlii din sat. Ca să nu mai existe speranța că vreunul din copiii satului va mai frecventa școala în satul natal.

În loc de renovare demolare este sloganul reprezentantului Ianculești, președintele PSD Satu Mare, cunoscut ca fiind ecoul primarului Kovacs la ședințele de Consiliul Local din Carei.

Buletin de Carei

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/rezultatele-pe-sectii-ale-candidatilor-de-primar-pentru-municipiul-carei-candidatii-locomotiva.html

Lasati un comentariu