Razie a Poliției în mijloacele de transport în comun. 14 sancțiuni

• publicat la: 22 septembrie 2020
Razie  a Poliției în mijloacele de transport în comun. 14 sancțiuni

Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat la data de 21 septembrie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, la data de 21 septembrie a.c., pe lângă activitățile de control desfășurate în contextul stării de alertă, polițiștii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au efectuat activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, ocazie cu care aplicat peste 180 de sancțiuni contravenționale, în valoare de aproximativ  53 000 de lei.

Totodată polițiștii rutieri au procedat la reținerea a 14 permise de conducere.

 De asemenea, polițiștii din cadrul Poliției municipiului Satu Mare, au acționat pe raza zonei de competență pentru prevenirea și combaterea epidemiei de Coronavirus SARS-CoV-2, ocazie cu care au efectuat verificări în vederea depistării și tragerii la răspundere a persoanelor care nu respectă măsurile pentru prevenirea și combaterea efectelor pandemiei de COVID-19, în transportul în comun.

Ocazie cu care au legitimat peste 40 de persoane și au aplicat 14 sancțiuni contravenționale în valoare de aproximativ 4 700 de lei, dintre care 9 conform Legii nr. 55/2020, în valoare de 3 000 de lei.

La acțiuni au participat polițiști locali și jandarmi.

Lasati un comentariu