Se reface gardul de la Școala Gimnazială nr.1

• publicat la: 9 septembrie 2020
Se reface gardul de la Școala Gimnazială nr.1

Gardul ce împrejmuiește terenurile de sport de la Școala Gimnazială nr.1 Carei se află în plină reconstrucție. După intervenția consilierului Ilie Ciută în ședința CL Carei din data de 7 februarie 2020 privind oportunitatea aprobării execuției unei structuri noi pentru acest gard au apărut postacii de serviciu care contestau ba înălțimea gardului ba locul de baștină al consilierului dar niciunul nu a fost deranjat de lipsa de securitate a elevilor ce practicau sport  pe terenurile cu gardul degradat.

Gardul vechi a fost deja înlăturat și se aduc materiale pentru reconstrucția lui la aceeași înălțime de 4 m la care sunt ridicate și gardurile de la celelalte unități de învățământ din Carei.

 

Niciunul dintre comentatori nu a spus  un cuvânt despre faptul că și la Liceul maghiar Calasantius gardurile sunt tot de 4 m înălțime.  Deranjează doar când se dorește reabilitarea școlilor românești.

Buletin de Carei

 

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/gardul-de-la-carei-si-bocitoarele.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/primarul-kovacs-il-trage-de-urechi-pe-directorul-moldovan-de-la-scoala-gimnaziala-nr-1-carei.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/02/nu-pentru-gard-la-scoala-gimnaziala-nr-1-da-pentru-scutire-de-impozit-la-asociatia-equus-si-da-pentru-locuinte-sociale-cu-bucatarie-comuna.html

https://www.buletindecarei.ro/2020/03/gardul-primarul-si-inaltimea.html

 

 

comentarii

de Septico la 9 septembrie 2020 - 14:56

Se reface sí Carei City,promisiuni CA peste 3 Ani,orasel dezvoltat pe nivel vest-european,pana atunci Coronavirusul ín cartile amintirilor de copilarie.

Lasati un comentariu