TOTALITARISM. O altă voce suspendată

• publicat la: 28 decembrie 2020
TOTALITARISM. O altă voce suspendată
Canalul YouTube i-a suspendat jurnalistului Ion Cristoiu, pentru următoarele 7 zile, contul, anunță Cora Muntean, redactor-șef la cristoiublog.ro.
”Din nefericire, YouTube a sancționat canalul cristoiuTV și a decis suspendarea lui pentru 7 zile. În consecință, pastilele domnului Cristoiu nu vor putea fi urmărite, în această perioadă, pe platforma YouTube. Vă invităm să le urmăriți pe cristoiublog.ro sau pe canalul Vimeo.”, precizează Cora Muntean.
(https://vimeo.com/cristoiublog)
Aceste acțiuni totalitare încep să devină din ce  în ce mai dese și vizează persoanele care exprimă alte păreri decât ale celor aflați vremelnic la conducere. A fost cazul Albin Marinescu cu Justitiarul, Glasul punct info dar nu numai.
Românii care luptă pentru păstrarea identității românești în zonele cu conducere UDMR sunt cei mai vizați de cenzură.
.
https://www.bursa.ro/facebook-ataca-presa-din-romania-un-ziar-a-fost-interzis-cine-mai-urmeaza-83971044?fbclid=IwAR3McV4HktK5tEuJJs-cIETyIAuwjx-4Lmvm284C7yCmw3bcnf1w7GG56oI
Dacă până și vocea Buletin de Carei deranjează până la a limita accesibilitatea sa atunci nu ne mai miră abuzurile grosolane practicate la nivel național.
Acțiunile totalitariste denotă însă doar frica Puterii de a nu putea controla toată presa.
Articolele incomode deranjează pentru că nu pot fi dovedite ca mincinoase și atunci se aplică metoda pumnului în gură.
Nu se dorește ca cititorii să afle despre abuzurile Puterii ci să ia de bun numai ce spune Guvernul.
Orice altă comunicare este interzisă.
Depinde de noi ce alegem.
.

Lasati un comentariu