Înscrieri pentru concursul de recitări „Mihai Eminescu” ediția a XV-a Carei

• publicat la: 4 ianuarie 2021
Înscrieri pentru concursul de recitări „Mihai Eminescu” ediția a XV-a Carei

Centrul Cultural al Municipiului Carei în colaborare cu Centrul de Promovare a Turismului Cultural „Gróf Károlyi” organizează online, cea de-a cincisprezecea ediţie a concursului de recitări „Mihai Eminescu” în 15 ianuarie 2021, cu ocazia Zilei Culturii Naționale.

Datorită condițiilor actuale de sănătate publică, organizatorii au decis mutarea concursului în mediul online.

            Ediţia din acest an se desfăşoară pe două categorii distincte: ciclul gimnazial şi ciclul liceal. Nu este nevoie de înscriere prealabilă, orice elev poate trimite pe adresa de e-mail culturacarei@yahoo.com o filmare în care recită o poezie al cărei autor este Mihai Eminescu. Concurenții vor avea dreptul să RECITE o singură poezie. Elevii care vor citi vor fi depunctați!

            Concurenții se pot înscrie și pentru secțiunea Eminescu în altă limbă (maghiară, germană, engleză sau franceză). Categoriile fiind aceleași: gimnaziu și liceu.

            Premiile, la fel ca în anii precedenţi, vor consta în diplome și cărţi.

            Concursul se adresează oricăror elevi interesați, nu doar celor din municipiul Carei.      

            Termenul limită de primire a materialelor video este 15 ianuarie 2021, ora 15.00. Materialele sosite ulterior nu vor intra în concurs! În urma jurizării, rezultatele vor fi anunțate în 20 ianuarie 2021, pe adresa de Facebook a Centrului Cultural Carei și în presa locală.

            Informaţii suplimentare se pot obţine la numărul de telefon 0261-865-006.

            Vă așteptăm cu drag!

Lasati un comentariu