Ce ne pregătește Guvernul PNL- USR -UDMR

• publicat la: 14 februarie 2021
Ce ne pregătește Guvernul PNL- USR -UDMR

Indiferent că e  la guvernare alături de PSD sau de PNL, UDMR joacă aceeași carte duplicitară care să le asigure membrilor lor toate avantajele posibile. A reușit să păcălească PSD cu Codul Administrativ modificat după dorințele lor iar acum s-a impus  și în fața PNL cu politizarea Prefecturilor și cu impunerea de prefecți în anumite județe.

Se vorbește pe toate canalele media despre pensiile speciale și despre can can-urile din interiorul partidelor dar  mai nimic despre faptul că ni se pregătește vaccinarea obligatorie, despre faptul că se vrea VÂNZAREA portului Constanța , a CEC Bank sau a altor puține societăți românești profitabile rămase după jaful inițiat în 1990.

Proiectul de buget pe anul 2021 al Ministerului Sănătăţii, care se regăseşte în Anexa 3, pe site-ul Ministerului Finanţelor, conţine o prevedere potrivit căreia se fac demersuri pentru vaccinarea obligatorie a populaţiei.

.

Așa că nu doar libertatea de exprimare este călcată în picioare când vine vorba de românii patrioți sau care au o altă viziune decât cea a actualei puteri ci și cea decizională în ce privește actul medical.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu