Comunicat de presă

• publicat la: 10 februarie 2021
Comunicat de presă
.
Comunicat
.
PARTIDUL ROMÂNIA MARE, Filiala Cluj, dorește să facă cunoscută poziția membrilor și simpatizanților săi, față recentele evenimente politice care au avut loc în România și față de cele care bănuim că vor urma.
Ne exprimăm nemulțumirea și protestam împotriva modului nejustificat, haotic în care au fost numiți reprezentanții guvernului în teritoriu, adică prefecții. Să numești prefecți din partea UDMR în județele din ARDEAL, în care locuitorii acestora sunt covârșitor de naționalitate română, înseamnă să ignori sentimentele românilor, să uiți istoria, să ignori strădania de decenii a locuitorilor acestor meleaguri, indiferent de naționalitate, de a conviețui în armonie și a respecta legile și CONSTITUȚIA.
PRM precizează că nu are nimic împotriva prefecților de etnie maghiară, considerăm doar că fostul prim-ministru al României a greșit nepermis atunci când a acceptat această numire în inima Transilvaniei Românești – Cluj.
Suntem convinși că domnul ORBAN Ludovic va fi sancționat pe măsura faptelor sale de către electorat și chiar de către colegii domniei sale.
P. S. Credeam că vom auzi, de undeva, de pe pârtiile de schi, un „ Jo napot kivanok „Ludovic.
Degeaba, unii au nevoie de guvernul lor.
.
Dr. Dan BRUDASCU
Președinte Organizația Județeană Cluj

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu