Pericol public la intrarea într-una din parcările cartierului Mihai Viteazul Carei

• publicat la: 10 februarie 2021
Pericol public la intrarea într-una din parcările cartierului Mihai Viteazul Carei

Pericol public la intrarea într-una din parcările din cartierul Mihai Viteazul II din Carei! Acesta este standardul înalt de viață din Carei despre care vorbea entuziast  în campanie Pataki Csaba. Sugerăm susținătorilor săi careieni să facă bine și să remedieze aceste adevărate pericole publice din cartierul Mihai Viteazul II sau măcar să tragă de mânecă viceprimarul care are ca atribuții și coordonarea Direcției de Servicii Publice Locale.

În mod curios niciunul dintre consilierii locali sau dintre politicieni nu este preocupat de standardul de viață al careienilor care plătesc taxe și impozite locale. Astfel de situații din realitatea careiană sunt semnalate doar de către Buletin de Carei pentru că Buletin de Carei nu are contracte cu Primăria Carei sau alte instituții județene. Buletin de Carei este doar în slujba cetățeanului care plătește onest taxe și impozite. Suntem singurul municipiu din țară în care primarul ales nu plătește taxe și impozite și are reținere lunară pe venit în contul datoriilor la bugetul de stat.

Atenție  șoferi! Atenție pietoni!

Cititorii sunt rugați să nu caute pe Harta Carei unde este amplasat cartierul Mihai Viteazul pentru că este  în van. Administrația Kovacs-Keizer are alergie la acest nume așa că nu au inclus cartierul pwe Harta Carei.

https://www.buletindecarei.ro/2020/09/opriti-bataia-de-joc-vrem-numele-cartierelor-mihai-viteazul-pe-harta-carei.html

Buletin de Carei

Lasati un comentariu