Alianța PNL-UDMR-USR trimite echipaje și mașini ale Jandarmeriei și Poliției Române pentru a opri intrarea la o mănăstire

• publicat la: 11 aprilie 2021
Alianța PNL-UDMR-USR trimite echipaje și mașini ale Jandarmeriei și Poliției Române pentru a opri intrarea la  o mănăstire

În România au dispărut hoții, criminalii, violatorii, bătăușii sau alte categorii de infractori așa că Poliția  și Jandarmeria se ocupă de credincioșii care merg  să se închine la mănăstiri, la sfinți.

Potrivit r3media.ro, echipaje și mașini ale Jandarmeriei și Poliției Române au oprit credincioșii care doreau să intre la Mănăstirea Cernica, în zona capitalei,  în jurul orelor 18:00, sâmbătă 10 aprilie.

Martorii oculari au declarat că forțele de ordine nu au dat nicio explicație pentru interzicerea accesului oamenilor în Mănăstire, răspunzând doar că „Doar se iese, nu se mai intră” și „Așa s-a decis”.

Aseară, guvernanții au emis ordin de evacuare pentru pacienții de la spitalul Foișor, bolnavi recent  operați, iar acum nu mai lasă românii să se închine la mănăstire.

Bolșevism , stalinism pe pâine este meniul ce se servește la ora actuală poporului român de către  guvernarea PNL-UDMR-USR cu acordul tacit al PSD, un partid aflat în opoziție și în totală derivă.

 

Lasati un comentariu