Crosul Jandarmeriei la prima ediţie

• publicat la: 30 martie 2017
Crosul Jandarmeriei la prima ediţie

În scopul promovării imaginii Jandarmeriei Române, pentru creşterea transparenţei şi deschiderea faţă de cetăţean, unitatea noastră, organizează o serie de activităţi menite a prezenta aspecte ale muncii de jandarm.

Activităţile se desfăşoară în contextul aniversării pe 03 aprilie a.c. a 167 de ani de existenţă ai Jandarmeriei Române şi vor cuprinde mai multe activităţi, astfel:

 Sâmbătă 01 aprilie Crosul Jandarmeriei ediţia I – pe traseul Grădina Romei – bulevardul Traian – Piaţa 25 Octombrie.

Întâlnirea va avea loc la intrarea în grădina Romei, de pe strada I.C. Brătianu, la ora 14,00 şi va fi urmată de un scurt instructaj.

Startul se va da la ora 14,15, urmând ca la sosire, câştigătorii să fie recompensaţi cu diplome şi medalii, iar ceilalţi competitori cu diplome de participare.

La Cros sunt aşteptaţi să participe elevi, şi nu numai, de toate vârstele, urmând ca departajarea la locurile I, II şi III să se facă în funcţie de vârsta participanţilor.

 Luni 03 aprilie, cu începere de la ora 12,00, în Piaţa 25 Octombrie din municipiul Satu Mare va fi organizat un ceremonial militar – cu ocazia Zilei Jandarmeriei Române, urmat de o suită de exerciţii demonstrative de intervenţie, autoapărare, alpinism şi câini de serviciu.

În continuare vor fi prezentate profesiile din domeniul ordinii şi siguranţei publice, se vor efectua recrutări de candidaţi în vederea participării la concursurile de admitere în instituţiile militare de învăţământ şi vor fi prezentate elemente din dotarea tehnică a Jandarmeriei Române.

În acest sens avem onoarea de a vă adresa invitaţia să participaţi cu elevi din cadrul instituţiei dumneavoastră.

comunicat

Lasati un comentariu