Accident la Carei. Doi tineri motocicliști au ajuns la spital după o coliziune cu un autoturim în intersecție fără indicatoare

• publicat la: 3 iunie 2021
Accident la Carei. Doi tineri motocicliști au ajuns la spital după o coliziune cu un autoturim în intersecție fără indicatoare

Incompetența  și lipsa de interes pentru asigurarea securității în trafic  a careienilor din partea conducerii orașului Carei au dus la  un nou accident.

Doi tineri care se aflau pe  o motocicletă circulau pe strada Cimitirului spre strada Viilor. De pe strada Viilor venea un autoturism BMW ce se deplasa spre bdul 25 Octombrie. La intersecția străzii Viilor cu strada Cimitirului cele două vehicule  în mers au intrat în coliziune.

NU EXISTĂ niciun indicator rutier amplasat pe strada Cimitirului înainte de intrarea în intersecția cu strada Viilor. De fapt, nu există nici pe strada Viilor decât cel pentru trecere Pietoni. Așa că tinerii de pe motocicletă nu au încetinit crezând că sunt pe drum cu prioritate, la fel și șoferul autoturismului.

Din păcate, cei doi tineri,  un tânăr  și o tânără, au ajuns la spital pentru acordarea de îngrijiri de specialitate.

Primăria Carei mai poate adăuga un accident la catastif după cele petrecute datorită lipsei iluminării necesare la trecerile de pietoni de pe bulevardul 25 Octombrie. Lucrările la proiectul de Mobilitate  ce se efectuează în zona respectivă au fost câștigate tot de firma Tarr.

În luna noiembrie a anului trecut, a avut loc un accident de muncă mortal în centrul orașului Carei dar nu a emis niciun comunicat  despre cauza lui, despre producerea  lui de fapt, de niciuna din instituțiile prezente  la fața  locului.

Președintele comisiei de circulație din Primăria Carei era viceprimarul Keizer dacă între timp nu a fost ales altcineva, știut fiind că se păstrează o secretomanie față de informații care ar trebui să fie  publice.

Am semnalat de nenumărate ori lipsa iluminării trecerilor de pietoni de pe bulevardul 25 Octombrie și Mihai Viteazul dar conducerea orașului este  total dezinteresată de problema asigurării securității careienilor.

Buletin de Carei

 

comentarii

Raspunsuri

Lasati un comentariu