Se repară groapa căscată pe pista de biciclete de pe strada Uzinei din Carei

• publicat la: 17 iunie 2021
Se repară groapa căscată pe pista de biciclete de pe strada Uzinei din Carei

Așa arată o lucrare din proiectul de Mobilitate 1 cu care se laudă Primăria Carei. După surparea semnalată doar de Buletin de Carei, nu și de țuțerii primarului, groapa adâncă căscată pe pista de biciclete recent realizată a fost astupată cu beton. Urmează finisarea dar mai durează. Timpul de reacție e direct proporțional la Primăria Carei cu procesul gândirii. La care intervine  și reținerea de a trage de urechi firma executantă din moment ce face parte din….familia tulipanilor.

https://www.buletindecarei.ro/2021/06/surpare-la-pista-de-biciclete-din-carei.html

La ora actuală pista de biciclete de pe strada Uzinei este impracticabilă pe anumite porțiuni.

În timp ce conducerea exclusiv UDMR a  municipiului Carei își bate joc  de banul public și discriminează românii, cei cenzurați sunt cei care semnalează aceste aspecte. Oare cât cotizează, din banii noștri, practic, grupul de interse pentru a ascunde ingineriile lor financiare din banul public?

Cenzura Facebook lovește pagina Buletin de Carei în urma numeroaselor raportări ale celor ce se simt cu musca pe căciulă. Traficul postărilor este limitat iar distribuirea este ori blocată ori  restricționată la  un anumit număr. Postările noastre ajung pe paginile oamenilor în feed NUMAI prin share-urile pe care le dați voi, cei care apreciați. Fiți pe pace, mergem mai departe. Distribuiți.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu