UDMR-istul Pásztor Sándor numit director peste Administraţia Bazinală de Apă Crişuri

• publicat la: 30 iunie 2021
UDMR-istul Pásztor Sándor numit director peste Administraţia Bazinală de Apă Crişuri

Potrivit ebihoreanul.ro , Pásztor Sándor a fost numit director peste Administraţia Bazinală de Apă Crişuri.

UDMR demonstrează că, oricât ai fi de neruşinat şi de incompetent, apartenenţa la acest partid îţi asigură necondiţionat o funcţie de şef, cu toate privilegiile aferente, de la salariul gras, maşina de serviciu, secretară şi diurne până la puterea de a decide cum să fie tocaţi banii publici şi în conturile cui să ajungă, cu nelipsita dijmă.

 Nimic altceva nu e de „tradus” din decizia de săptămâna trecută a şefului Administraţiei Naţionale Apele Române, UDMR-istul Barabás László, cu girul ministrului Mediului, Tánczos Barna, şi evident al şefilor UDMR Bihor, Cseke Attila şi Szabó Ödön, de a-l pune pe UDMR-istul Pásztor Sándor director peste Administraţia Bazinală de Apă Crişuri.

Inginer cu cerneala abia uscată pe diplomă, Pásztor a fost întreaga viaţă şef graţie apartenenţei politice. Întâi la sucursala judeţeană a Administraţiei Naţionale de Îmbunătăţiri Funciare, unde s-a remarcat nu prin extinderea sau conservarea sistemului de irigaţii, ci prin închirierea bălţilor şi canalelor către firmele şi persoanele potrivite. Apoi, pe rând, consilier local, secretar de stat şi director la ABA Crişuri, unde s-a evidenţiat prin merite similare, iar ulterior preşedinte al Consiliului Judeţean Bihor, instituţie pe care a batjocorit-o ca nimeni altul înaintea lui, specifică Adrian Criș în ebihoreanul.ro.

În nicio ţară civilizată un asemenea individ nu mai avea ce căuta în viaţa publică, dar UDMR ţine morţiş să arate că nu suntem aşa ceva. „Ţara” e doar o federaţie de feude, unde grofii Magyar PSD concurează cu baronii partidelor „româneşti” şi de multe ori îi întrec în nesimţire. Cum e şi asta cu numirea lui Pásztor!

Nici  în județul Satu Mare lucrurile  nu stau altfel. La Primăria Carei nu există niciun român în conducere din 2008 încoace iar la Instituția Prefectului a fost numit director de Cancelarie nimeni altul decât fiul primarului evazionist, președinte al UDMR Carei. După ce a pus pe butuci și ultima societate de mic mobilier a familiei, fiul primarului evazionist Kovacs a fost găsit numai bun de a fi numit director la Cancelaria Prefectului Satu Mare.

Lasati un comentariu