Ziua Copilului marcată la Carei. Liberalii au adus toboganul gonflabil

• publicat la: 2 iunie 2021
Ziua Copilului marcată la Carei. Liberalii au adus toboganul gonflabil

Ziua Copilului a fost  marcată la Carei în Parcul Dendrologic. Înghesuială mare la toboganul gonflabil adus de PNL Carei lângă care se împărțeau baloane și înghețată. În celălalt capăt al peluzei era amplasată o scenă pe care evoluau tinere talente careiene într-un program organizat de Direcția de Cultură.

GALERIE FOTO

Nu se putea cumpăra nicio înghețată, ciocolată, suc, apă….Primăria Carei nu a organizat nimic pentru micii comercianți care și așa suferă de pe urma restricțiilor  impuse de guvernarea actuală. Ceea ce la Satu Mare se poate organiza pentru comercianți și producători, la Carei nu este posibil. Și la Tășnad primarul a fost în mijlocul localnicilor  și a organizat un 1 Iunie deosebit.

Nu mai suntem în an electoral așa că nu mai e important ca cei din administrația careiană exclusiv UDMR să se  implice în organizarea zilei de 1 Iunie.

De fapt conducerea orașului nu a fost capabilă să aducă nimic mai acătării pentru a asigura distracția copiilor de 1 Iunie. Așa că până și consiliera UDMR, fiica  primarului, și ginerică angajat la Primărie se înghesuiau la toboganul adus de liberalii careieni. Nu mai miră pe nimeni incapacitatea organizatorică a administrației Kovacs-Keizer-Beko când vine vorba de asigurarea confortului careienilor  și a unei sărbători comune. Primarul e artist doar la tras sforile pentru aranjarea membrilor familiei în posturi de bugetari, ba la Primărie, ba la Prefectură , ba la Consiliul Județean. Acolo unde banii vin indiferent  cum ,,relaționezi,,  la locul de muncă. Nu a fost uitat nici finul primarului cu câinele și dresorul lui.

Lângă manejul de cai erau aliniate câteva motociclete pe care cei curioși le puteau încăleca.

Vremea frumoasă a scos din casă sute de careieni. La locul de joacă am admirat leagănul rotativ care funcționa și în anii ’60, dovadă că lucrul bine făcut e nemuritor.

Copiii au luat cu asalt  și terenurile de sport din spatele parcului alături de părinții lor.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu