Containere de gunoi pe trotuarul de pe strada Titulescu din Carei. Galerie FOTO

• publicat la: 27 martie 2022
Containere de gunoi pe trotuarul de pe strada Titulescu din Carei. Galerie FOTO

Sunt nativ careian dar încă nu am văzut atâta delăsare în asigurarea curățeniei în oraș. Avem zeci de angajați la DSPL, organigrama Primăriei geme de angajați dar în oraș nu se vede mână de gospodar.

Plătim tot felul de menestreli pentru a ridica ode de tip ceaușist primarului evazionist, s-au accesat tot felul de proiecte de zeci de milioane de euro dar lucrările sunt făcute în dorul lelii, de proastă calitate, ca să ajungă materialele și pentru ceva construcții private probabil.

Dezinteresul total față de asigurarea condițiilor decente pentru careienei se simte la tot pasul. Se pot face seriale cu locurile din oraș care amintesc de o urbe abandonată.

Pe strada Nicolae Titulescu, capătul ce dă la intrările la blocurile din Piața Avram Iancu, au fost amplasate containere de gunoi direct pe trotuar!

Respectivul trotuar e singura cale de acces pietonal spre intrările de la blocurile amintite.

Poliția Locală amendează imediat careienii care au mizerii în fața caselor sau depozitează pe domeniul public gunoaie dar când vine vorba de sancționat angajații din Primărie care distrug imaginea de oraș european, întorc capul. Avem până și camere video de supraveghere în oraș dar se pare că sunt folosite în alte scopuri.

Nu știm cum era în localitatea de unde provine primarul și nici în cea din care a venit în anii 80 dar careienii au fost mereu oameni gospodari, iubitori de frumos și mai ales de curățenie. Am avut un oraș curat, un oraș al florilor și ne-am trezit cu mii de tufe de flori scoase de administrația Kovacs-Keizer doar de dragul de a asigura comenzi apropiaților lor prin refacere de spații verzi.

Gunoaiele colcăie la tot pasul prin Carei. Ajunge! Dacă tot vă plătim, puneți mâna și faceți treabă!

Una peste alta, nici primarul nu a mai suportat mizeria din oraș și s-a mutat în Urziceni Pădure, la aer curat, în loc să ia măsuri. A rămas doar viceprimarul pensionar, prea obosit pentru a se achita de sarcini.

.Daniela Ciută

 

 

Lasati un comentariu