Furturi depistate la Carei și Orașu Nou

• publicat la: 3 martie 2022
Furturi depistate la Carei și Orașu Nou

Polițiștii din cadrul Poliției municipiului Carei efectuează verificări față de o femeie, de 41 de ani, din Carei, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt.

În fapt, la data de 2 martie a.c., femeia ar fi sustras de la domiciliul unui bărbat, de 29 de ani, din Carei, suma de 1 000 de lei.

Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

La data de 23 februarie a.c., polițiștii din cadrul Secției Poliție Negrești Oaș au fost sesizați de către un bărbat, de 33 de ani, din Orașu Nou, cu privire la faptul că în noaptea de 22/23 februarie a.c., persoane necunoscute ar fi pătruns în curtea imobilului unde domiciliază și ar fi sustras din autoturismul parcat în curte, suma de 900 de lei.

În urma cercetărilor efectuate, polițiștii au identificat persoana bănuită de săvârșirea infracțiunii, fiind vorba de un bărbat, de 25 de ani, din Orașu Nou.

Față de acesta, polițiștii au dispus măsura reținerii pentru 24 de ore.

Verificările în cauză continuă, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat.

Siguranța cetățenilor,  prioritatea polițiștilor sătmăreni 

 Polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au desfășurat, ieri, 2 martie a.c., activități de menținere a unui climat de siguranță rutieră, fiind prezenți pe principalele artere rutiere din județ, ocazie cu care au aplicat aproximativ 100 de sancțiuni contravenționale.

Astfel, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare care au acționat zilnic pentru prevenirea faptelor antisociale și pentru efectuarea unor activități de supraveghere, fluidizare și control al traficului rutier pe raza județului, au aplicat aproximativ 100 de  sancțiuni contravenționale, în valoare de 32 000 de lei.

De asemenea, polițiștii au aplicat măsura complementară de suspendare a dreptului de a conduce în cazul a 7 conducători auto.

Lasati un comentariu