Se pot solicita bilete de tratament la Casa Județeană de Pensii Satu Mare

• publicat la: 21 martie 2022
Se pot solicita bilete de tratament la Casa Județeană de Pensii Satu Mare

Casa Județeană de Pensii Satu Mare   anunță că, începand cu seria a 2-a de bilete de tratament, cu începere din 23.03.2022, vor începe desfășurarea activității următorii 5 prestatori de servicii de turism(hoteluri): Hotelul Traian – Caciulata; Hotelul Padiș – Felix; Hotelul Diana – Herculane;  Vila Tanamera – Moneasa; Hotelul Sf. Maria – Techirghiol.

Biletele aferente acestei prime serii a acestor 5 prestatori (seria a II-a de plecare în stațiuni eliberată de instituția noastră) se vor vinde la liber, datorită timpului scurt pe care il avem la dispozitie.

Cu intrare  din data de 23.03.2022 se mai pot  solicita bilete în următoarele stațiuni: Băile 1 Mai, Buziaș, Olănești, Geoagiu Băi, Bizușa.

,,Chiar dacă nu au cerere depusă la instituția noastră până în acest moment, pensionarii se pot prezenta pentru depunerea cererii la Casa Județeană de Pensii, în intervalul: luni – joi  între orele  900 – 1300, având asupra lor actul de identitate, recomandarea medicală și cuponul de pensie” a declarat directorul executiv al CJP, domnul Cristian Soponoș.

Informații suplimentare se pot obține și de la numărul de telefon 0261-706827 (Compartimentul Bilete de Tratament).

Lasati un comentariu