S.O.S Parcul Dendrologic Carei

• publicat la: 6 aprilie 2022
S.O.S Parcul Dendrologic Carei

Conducerea Primăriei Carei protejează doar perdeaua de tuia semiuscați care acoperă Monumentul Ostașului Român.  Grija față de arborii de esențe rare din Parcul Dendrologic nu există. Doar interesul pentru masa lemnoasă rezultată în urma tăierilor.

De două zile se sapă la rădăcina arborilor care cresc la marginea Parcului Dendrologic pentru introducere de cabluri variate. Garda de Mediu și Agenția de Protecția Mediului nu au nimic de spus sau acum au susținere politică în minister și nu se mai obosesc să acționeze pentru protejarea arborilor.

GALERIE FOTO

Administrația Kovacs-Keizer  nu a făcut nici până acum cunoscută destinația masei lemnoase rezultate în urma tăierii Pinus Nigra, un arbore cu valoare deosebită ce apare și acum menționat în harta de la intrarea în Parcul Dendrologic.

Familia Primăria Carei a plantat la administrația Parcului Dendrologic om de încredere, băiat de consilier local, tocmai pentru a nu fi deranjată în acțiunile sale. A reușit să termine și cursurile facultății de agronomie după angajarea sa ca administrator de parc. joaca de-a adminstrarea parcului ne va mai sărăci cu niște arbori dar va da ocazia de a se face noi achiziții de material arboricol, evident de la firma de casă. Vă plac panseluțele și aranjamentele florale din parc? …Demne de o administrație Kovacs-Keizer. Aceasta e valoarea lor, mai mult …nu pot.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu