Copacii bolnavi din Parcul Dendrologic Carei cedează

• publicat la: 23 mai 2023
Copacii bolnavi din Parcul Dendrologic Carei cedează

După tăierile de sute de arbori de esențe valoroase din Parcul Dendrologic acum predomină copacii îmbătrâniți și cu bolnavi, cei fără valoare ca masă lemnoasă.

Pe pagina portalului de știri a fiicei primarului, consilier județean, se menționează declarația administratorului parcului, fără studii superioare dar fiu de consilier local UDMR, prin care se spune că o ramură a unui copac bolnav s-a rupt în timp ce  un angajat tundea iarba din apropiere. Observați că referirea se face de această dată la Parcul Dendrologic și nu la Grădina castelului, denumire folosită doar pentru accesare de proiecte aducătoare de mulți bani în buzunarele grupului din jurul primarului evazionist. Oare câți centimetri poate avea aleea care desparte suprafața de gazon tunsă de copacul bolnav?

Praful s-a ales de mult trâmbițata evaluare a stării de sănătate a arborilor din partea autorităților județene de mediu care acționează doar la semnalările din presă față de protejarea mediului din Carei.

Cui îi pasă de Parcul din Carei?

Continuă tăierile de arbori din Parcul Dendrologic

Ţapinarii din Parcul Dendrologic

Noi tăieri de arbori în parcul Carei.APM Satu Mare nu ştie nimic

Garda de Mediu Satu Mare sancţionează tăierea neregulamentară a Pinului Nigra din parcul dendrologic Carei dar…,,descoperă,, că arborele distrus era bolnav

Un an de la masacrul din Parcul Dendrologic. Primăria scapă de amendă dar primeşte avertisment

 

 

 

 

Lasati un comentariu