Mii de careieni la concertele Holograf și Connect R

• publicat la: 7 august 2022
Mii de careieni la concertele Holograf și Connect R

Ultimele două seri ale Carei Fest 2022 au adunat mii de careieni în Parcul Dendrologic. Concertele Connect R și Holograf au fost savurate de publicul careian dar nu numai. Ovații prelungite  și aplauze la scenă deschisă din partea iubitorilor artiștilor.

Vineri, 5 august, a urcat pe scenă Connect R. Recitalul Live a îndrăgitului artist și a formației sale a fost așteptat de un foarte numeros public, mulți dintre spectatori venind din alte orașe special pentru acest eveniment.  Concertul de la Carei, după o pauză de 14 ani, a fost unul extrem de reușit, repertoriul fiind unul bine ales, conținând atât hiturile mai vechi, cât și cele noi ale artistului.


.

GALERIE FOTO

Un public și mai numeros a asistat sâmbătă, 6 august 2022, la concertul Holograf, solist Dan Bittman.

Trupa Holograf a susținut un recital de zile mari, spectatorii cântând alături de Dan Bitman, cele mai mari hituri ale trupei Holograf de la începuturi până azi. Atmosfera a fost una incendiară, de zile mari, toți cei prezenți simțindu-se extraordinar alături de poate cea mai cunoscută trupă de muzică din România.

.

GALERIE FOTO

În deschiderea concertelor au cântat solistele Centrului Cultural Carei: Mălina Latiș, Csenteri Maya, Gál Stefánia, Tămaș Lăcrimioara, pregătite de prof. Szűcs József.

Prezentare: Adrian Ștefănuți și Csizmár Bernadette

Lasati un comentariu