Jandarmeria Satu Mare asigură siguranța cetățenilor la toate manifestările publice. Și la Carei

• publicat la: 2 septembrie 2022
Jandarmeria Satu Mare asigură siguranța cetățenilor la toate manifestările  publice. Și la Carei

Ca de fiecare dată, sfârșitul de săptămână aduce misiuni suplimentare  pentru siguranța cetățenilor:

–     ,,150 de ani de la Moartea lui Avram Iancu,, în data de 04.09.2022 orașul Carei ora 12:15 la  bustul lui Avram Iancu din Piața Avram Iancu.

  • Fii Satului Tătărești în data 04.09.2022 în localitatea Tătărești începând cu ora 13:00.
  • Festivalul Folcloric al Naționalițăților în 04.09.2022 care se ține pe Drumului Comunal nr: 154 dintre localitățile Bogdand și Babța, de la ora 12:00.
  • Weekend în familie 04.09.2022 în localitatea Dara începând cu ora 15:00.
  • Fotbal CSM Satu Mare – Minerul Ocna Dej în data de 03.09.2022 ora 17:00 în Satu Mare.
  • Festivalul ecvestru Rușeni în data de 03.09.2022 începând cu ora 09:00 în localitatea Rușeni.
  • Turul României 2022 ciclism în data de 05-06-07.09.2022 în Satu Mare.

În acest sens,  Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice, prin organizarea de misiuni, atât independente, cât și în cooperare cu polițiști din cadrul I.P.J. Satu Mare.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

                  Cu ocazia tuturor misiunilor, echipajele de jandarmi vor acționa cu preponderență pentru prevenirea apariției unor incidente sau stări tensionate, dar și pentru depistarea persoanelor care săvârșesc fapte contravenționale sau penale, în vederea asigurării unui climat optim de ordine și siguranță pentru cetățeni.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Le recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.

 

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

 

Lasati un comentariu