Jandarmeria Satu Mare asigură siguranța cetățenilor

• publicat la: 16 iulie 2021
Jandarmeria Satu Mare asigură siguranța cetățenilor
.
În perioada 16-19 iulie a.c., pentru siguranța cetățenilor, Jandarmeria Satu Mare va intensifica acțiunile specifice de asigurare și menținere a ordinii și siguranței publice.
În acest sens, aproximativ 150 de jandarmi din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Județean Satu Mare vor acționa pe raza județului atât independent cât și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru verificarea respectării măsurilor preventive dispuse de autorități în contextul epidemiologic actual.
Sâmbătă, 17 iulie 2021, jandarmii sătmăreni vor fi prezenți începând cu ora 07:00 pe drumul  Luna-Șes adică pe ”Micul Transfăgărășan” al Oașului așa cum e considerată locația de către organizatori, unde va avea loc Raliul ,,CUPA LUNA ȘES,,
Cupa Luna Şes se organizează lângă Negreşti-Oaş pe drumul DJ 109G.
Le recomandăm tuturor să respecte măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-Cov-2, iar în cazul în care sunt martorii săvârșirii unor fapte antisociale, să solicite sprijinul jandarmilor aflați în apropiere.
Prezenţa Jandarmeriei în mijlocul cetăţenilor este destinată descurajării comportamentelor necivilizate şi intervenţiei pentru rezolvarea eventualelor situații speciale/de criză în domeniul ordinii publice.
             În cazul în care vă aflați într-o situație dificilă, solicitați cu încredere sprijinul jandarmilor.
             Jandarmeria Română, cu siguranță, pentru fiecare!
.

Lasati un comentariu