Jandarmii vor asigura măsuri de ordine la Carei și Tășnad

• publicat la: 23 septembrie 2022
Jandarmii vor asigura măsuri de ordine la Carei și Tășnad

Ultimul sfârșit de săptămână din septembrie aduce pentru sătmăreni câteva activități cultural artistice și sportive, la care jandarmii sătmăreni vor asigura măsuri specifice.

”Întâlnirea crescătorilor de cabaline de la Tășnad” și meciul de fotbal ce se va disputa între echipele CSM Victoria Carei cu CSM Sighetu Marmației sunt evenimente la care se așteaptă participarea unui public numeros, iar jandarmii sătmăreni vor fi prezenți la datorie.

Independent, dar și în cooperare cu polițiști din cadrul IPJ Satu Mare, jandarmii sătmăreni vor răspunde prezent la toate misiunile organizate pentru siguranța cetățenilor, dar și pentru prevenirea unor evenimente nedorite.

În contextul creșterii numărului focarelor de pestă porcină, alături de celelalte structure cu competențe în domeniu, jandarmii sătmăreni vor asigura măsuri specifice și pe această direcție de acțiune.

Dispozitivele de ordine publică vor avea în vedere prevenirea fenomenului contravenţional şi infracţional, descurajarea persoanelor predispuse la comiterea de fapte antisociale, prevenirea și combaterea traficului/consumului de substanțe interzise şi aplicarea măsurilor legale la constatarea producerii acestora.

Reamintim că este interzisă participarea la astfel de evenimente a persoanelor care se află sub influența băuturilor alcoolice sau au asupra lor băuturi alcoolice, arme de orice fel, materiale explozive, substanțe iritant-lacrimogene sau cu efect paralizant ori alte obiecte ce pot fi folosite pentru acțiuni violente sau de tulburare a desfășurării normale a acestora.

Le recomandăm participanților să respecte indicațiile organizatorilor, iar în caz de nevoie, cu încredere, să solicite sprijinul forțelor de ordine.

Jandarmeria Satu Mare, cu siguranță, pentru fiecare!

Lasati un comentariu