Primarul Careiului plătește din banii orașului aparițiile sale la televiziuni. Au apărut Achizițiile publice pe anii 2020 și 2021

• publicat la: 13 septembrie 2022
Primarul Careiului plătește din banii orașului aparițiile sale la televiziuni. Au apărut Achizițiile publice pe anii 2020 și 2021

Primarul evazionist Kovacs își plătește servicii de publicitate din banii orașului adică din banii careienilor care plătesc taxe și impozite. Pentru o apariție televizată achită 1700 lei din bani publici.

Tot de nevoie au început să apară pe site-ul oficial al Primăriei Carei  Achizițiile Publice solicitate în repetate rânduri de Buletin de Carei. Și de această dată am avut dreptate! Pentru că ne facem mereu temele.

Cheltuirea banului public este….la vedere, mai pe înțelesul celor care se află în treabă și comentează rău intenționat, total nedocumentat.

Banii de la bugetul local nu sunt nici ai primarului și nici ai viceprimarului ci sunt ai comunității deci trebuie publicat modul lor de cheltuire. Nu ne sperie nici construirea de dosare penale și nici procesele intentate de fundații din Harghita atunci când cele din Carei nu au curajul necesar.

Am aflat din cele publicate că o apariție a primarului la un post de televiziune ne costă …1700 lei. S-au plătit bani frumoși și pentru abonamentele la Friss Ujsag, pe lângă faptul că una dintre doamnele care scria la ziar este angajata Primăriei Carei de ani buni. Și tot nu s-au descurcat cu cheltuielile.

Achizițiile Publice din anul 2020 sunt cuprinse într-o singură postare și nu cuprind informații despre sursa de achiziție.

https://www.municipiulcarei.ro/media/images/PAAP%202020%20+%20Anexa%20semnat_1.pdf

 

Au apărut și Achizițiile Publice din anul 2021 nu și cele din acest an.

Plătim, nu se spune la cine (atât de mare le este teama de adevăr), nici mai mult nici mai puțin de 120 de mii de lei pentru un…studiu de elaborare DALI pentru sediul Poliției Municipale Carei. Adică doar documentația este în valoare de 120.000 lei.

S-au plătit 131 mii lei și pentru servicii de proiectare  și asistență tehnică pentru construire de locuințe sociale.

AICI și AICI puteți urmări cheltuielile publicate nu și cine a beneficiat de banii careienilor. Lunar se cumpără calculatoare sau laptop-uri de parcă ar fi produse de curățenie. Nu degeaba se ascunde  numele societăților furnizoare.

Așteptăm cât mai rapid să fie făcută publică suma plătită pentru proiectul de minimizare a Monumentului Ostașului Român despre care directorul Direcției de cultură și patrimoniu Satu Mare, Danciu Zamfir, spunea că are deja toate avizele necesare. Mai puțin cel al consilierilor locali, pe modelul practicat la Turda de primarul liberal.

Buletin de Carei,

mereu în slujba comunității

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

 

 

 

 

Lasati un comentariu