Primarul evazionist Kovacs a ieșit la inspectat lucrări la porțiunea de drum pentru care s-au mai alocat bani din credit

• publicat la: 28 septembrie 2022
Primarul evazionist Kovacs a ieșit la inspectat lucrări la porțiunea de drum pentru care s-au mai alocat bani din credit

Primarul evazionist al municipiului Carei, care nu mai domiciliază în municipiul Carei, a ieșit azi din birou la inspectat  lucrări de reabilitare efectuate pe Bulevardul 25 Octombrie, pe tronsonul cuprins între intersecția cu strada Mioriței și limita localității la ieșirea din Carei înspre Oradea, acel tronson pentru care a mai alocat bani acum câțiva ani. Banii s-au cheltuit atunci dar această porțiune a rămas nefăcută. Banii au făcut obiectul unui împrumut plătit de către careieni, cu tot cu dobânzi. Pentru astfel de nereguli nu s-a mai sesizat procurorul acoperit sau agentul de poliție care ne fabrică nouă dosare penale după compunerile consilierului primarului.

Firma executantă a început lucrările pe partea stângă a tronsonului, pe direcția de ieșire din oraș. După frezarea stratului de asfalt, au fost demarate lucrările de refacere a fundației drumului. Lucrări care au mai fost achitate acum câțiva ani, altei firme.

Alți bani, aceeași lucrare! Unde au disparut banii din împrumutul din 2016?

”Lucrările avansează foarte bine. După finalizarea acestui ultim tronson, se va putea circula în condiții optime pe întreaga porțiune a Drumului Național 19 aflată pe raza Careiului. Pe această cale, solicit participanților la trafic să dea dovadă de înțelegere pe durata lucrărilor, fiind vorba de investiție importantă pentru infrastructura orașului nostru”, a declarat primarul evazionist Eugen Kovacs.

Tronsul cuprins între intersecția cu strada Mioriței și limita localității are o lungime de aproximativ 750 m.

Lucrările sunt executate de firma Ardelean Company Nord Vest SRL, valoarea acestora fiind de 3,62 milioane lei.

Investiția prevede refacerea fundației și a îmbrăcăminții rutiere asfaltice în două straturi, unul de 6 cm de rezistență, peste care va fi turnat un strat de 4 cm de uzură.
Termenul de finalizare a lucrărilor este de cinci luni, pentru 750 de metri.
Buletin de Carei

Lasati un comentariu