Alți bani, aceeași lucrare! Unde au disparut banii din împrumutul din 2016?

• publicat la: 13 aprilie 2022
Alți bani, aceeași lucrare! Unde au disparut banii din împrumutul din 2016?

Marți, 12 aprilie 2022, primarul evazionist Kovacs a convocat o ședință de îndată de Consiliu Local cu o oră înainte de începerea ei iar afișarea s-a făcut cu 30 de minute înainte de începere. Trei ședințe de CL  în decurs de 7 zile, toate trei anunțate  cu 30 de minute înainte de începere. În goana după bani se calcă totul în picioare.

Unul dintre proiectele de pe Ordinea de Zi a ședinței din 12 aprilie 2022 a vizat aprobarea documentației tehnice pentru investiția Reabilitare bdul 25 Octombrie de la intersecția cu str.Mioriței până la capătul orașului.

 

Doar că acest tronson de drum ( precum și trotuarele de pe străzile propuse acum spre reabilitare) a mai primit finanțare pentru reabilitare printr-un împrumut contractat de Primăria Carei! Prin HCL 19 din 23 februarie 2016.

….

Chiar nicio autoritate sau organ de cercetare nu se sesizează că la Primăria Carei s-au aprobat alți bani publici pentru aceeași investiție pentru care s-a contractat un împrumut în 2016? Unde au dispărut banii pentru care se mai plătesc rate și dobânzi? Pentru că tronsonul Bdul 25 Octombrie de la intersecția cu str.Mioriței până la capătul orașului nu este reabilitat și nici trotuarele de pe majoritatea străzilor din lista aprobată.

Poate de această dată se va sesiza Poliția Municipală Carei prin agentul ce monitorizează presa începând cu ora 7,30. Sau reacționează numai la ordin, când fabrică dosare și obține în 2 ore și aprobarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Carei?

Buletin de Carei

 

Lasati un comentariu