Ședință de lucru la Prefectura Satu Mare cu primarii și președinți de partid

• publicat la: 16 septembrie 2022
Ședință de lucru la Prefectura Satu Mare cu primarii și președinți de partid

Prefectul Radu Roca a convocat azi 16.09.2022, o ședință de lucru cu primarii unităților administrativ-teritoriale din județul Satu Mare, ca urmare a adresei primite de la Ministerul Dezvoltării, Lucrărilor Publice și Administrației referitoare la proiectele de hotărâre a Guvernului pentru alocarea unor sume necesare din Fondul de rezervă bugetară/Fondul de intervenție la dispoziția Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe anul 2022.

La ședință au mai participat subprefecții județului Satu Mare, Altfatter Tamás și Romeo Pop, vicepreședinții Consiliului Județean Satu Mare, Oliviu Buzgău și Lenuța Cornea , directorul cancelariei Radu Iancu și șeful serviciului Monitorizare, Ramona Antonescu precum și președintele PSD Satu Mare, Mircea Govor.

Prefectul Radu Roca le-a solicitat primarilor să transmită în regim de urgență, conform metodologiei stabilite prin Hotărârea Guvernului nr. 561/2009, solicitările privind alocarea sumelor necesare atât din fondul de intervenție la dispoziția Guvernului prevăzut în bugetul de stat pe 2022, cât și din Fondul de rezervă bugetară la dispoziția Guvernului pe anul 2022, pentru finanțarea cheltuielilor autorităților administrației publice locale.

Lasati un comentariu