Fals în acte sau incompetență la Primăria Carei?

• publicat la: 9 noiembrie 2022
Fals în acte sau incompetență la Primăria Carei?

Pe fondul oricărei reacții din partea celor care ar trebui să verifice cum se desfășoară activitatea la organizația guvernamentală UAT Municipiul Carei, conducerea exclusiv UDMR își permite  nu doar să acapareze numerele de telefon ale primăriei pentru ONG-ul lor ci să falsifice  până și minutele ședințelor online de la Consiliul Local.

Pentru data de 3  noiembrie 2022 a fost anunțată o ședință extraordinară cu derulare online. Abia ieri a apărut minuta ședinței din data de 3 noiembrie 2022, o grozăvie de act care atestă ori rea voință ori totală incompetență din partea celui care a întocmit-o.

Ședințele Consiliului local sunt ședințe publice, potrivit legii, dar la Carei se  țin departe de ochii careienilor. Ședințele online ale Consiliului Local Carei nu sunt publice.

Minuta postată pe site-ul Primăriei Carei nu reflectă nimic din caracterul online al ședinței. Nu știe primarul sau viceprimarul cum să intre online? De ce  nu s-a consemnat nicio intervenție a președintelui de ședință? Chiar  nu a avut nicio intervenție președintele de ședință? Cum a condus ședința? Comisiile de specialitate de ce  nu au fost consultate?

De ce nu s-a consemnat prezența în chat a fiecărui consilier sau participant la ședință? O fi avut loc ședința în format online sau consilierii au trimis doar prin mail opțiunea lor pentru fiecare proiect?

Care presă a avut acces din moment ce nu a fost publică ședința?

MINUTA Carei primarie 03.11

Solicităm Instituției Prefectului Satu Mare să intervină și să readucă în legalitate activitatea din Primăria Carei.

Oferim un mic ajutor și vă prezentăm mai jos o mostră de Minută de la  o ședință a CL Satu Mare desfășurată online.

minuta Primaria Satu Mare online-10122021

 

Buletin de Carei

  • Buletin de Carei se confruntă cu cenzura pe rețelele de socializare și pe internet. 
  • Intrați zilnic direct pe site pentru a vă informa. Contactați-ne: AICI.
  • Dacă apreciați munca noastră, vă invităm să dați un Like și să distribuiți pagina de Facebook.

Lasati un comentariu