FALS în acte publice la Primăria Carei

• publicat la: 7 decembrie 2021
FALS în acte publice la Primăria Carei

Primăria Carei nu se dezminte  și continuă să sfideze. A ajuns chiar să prezinte denaturat realitatea și să falsifice acte publice. Procesele Verbale de la ședințele de Consiliu Local.

În  timp ce pe pagina oficială a Primăriei Carei se anunță ședințele de Consiliu Local în format electronic, adică tip corespondență pe mail, în Procesele-Verbale încheiate se menționează că acestea ar fi avut loc ONLINE. Lipsa de reacție a organelor competente în cursul anului trecut a făcut ca această stare de fals să se perpetueze.

Instituția Prefectului Satu Mare și organele de cercetare întorc capul și tolerează astfel de falsuri ale conducerii exclusiv UDMR a Primăriei Carei.

Anunț postat pe pagina oficială a Primăriei Carei cu o oră înainte de desfășurare prin mijloace electronice adică prin trimiterea materialelor pe mail și a buletinelor de vot. Consilierii locali au trimis prin mail opțiunea lor de vot  și nu ONLINE.

Procesul Verbal al ședinței din aceeași dată. Se consemnează FALS! Ședința nu a avut loc ONLINE.

Ședința de Consiliu Local din data de 5 noiembrie 2021 nu apare  anunțată pe pagina oficială a Primăriei Carei ci doar pe site la categoria,,Consiliu Local,,.

Nici la data de 5  noiembrie ședința  nu s-a desfășurat ONLINE așa cum apare apoi menționat în Procesul Verbal!

Procesul Verbal al ședinței din 5 noiembrie 2021 consemnează cu totul și cu totul FALS modul de desfășurare a ședinței de CL adică ONLINE  când de fapt consilierii au trimis buletinele de vot prin mail.

Votul nu s-a exprimat ONLINE ci electronic, prin buletin de vot trimis pe mail.

FALS în acte oficiale, pe bani publici, la Primăria Carei.

Buletin de Carei