Program artistic al elevilor la comemorarea lui Vasile Lucaciu de la Carei. Autoritățile și politicienii au ignorat munca tinerilor

• publicat la: 26 noiembrie 2022
Program artistic al elevilor la comemorarea lui Vasile Lucaciu de la Carei. Autoritățile și politicienii au ignorat munca tinerilor

Vineri, 25 noiembrie 2022, Scoala Vasile Lucaciu Carei si-a comemorat în avans patronul spiritual.  Prefectura Satu Mare, Inspectoratul Scolar Județean, primarul Careiului, episcopia greco-catolică, politicieni de la PSD și PNL și instituții de cultură locale au luat parte la momentul comemorativ din fața bustului lui Vasile Lucaciu.

Pentru acest eveniment, elevii de la Asociația Urmașii lui Lucaciu din Lucăceni și elevii Școlii gimnaziale Vasile Lucaciu au pregătit  un frumos program cultural artistic în sala festivă.

Munca depusă de îndrumători și elevi pentru pregătirea momentelor cultural-artistice a fost total ignorată de autoritățile prezente în fața bustului de la Carei a lui Vasile Lucaciu. În sala festivă a școlii nu a mai ajuns nici primarul, nici prefectul, nici politicienii, nici inspectorii de la județ, nici alți invitați.

Programul artistic a fost susținut de elevii din clasele a VA, a V B, a VI A, a VII A de la Școala Vasile Lucaciu Carei precum și de elevii din cadrul  Asociației ” Urmașii lui Lucaciu ” din Lucăceni îndrumați de Mirela Horgoș.

Nu ignorați tinerii și munca lor voluntară în cinstea memoriei lui Vasile Lucaciu! Învățați să acordați atenție și elevilor pentru că ei sunt viitorul acestei țări.

Buletin de Carei

Lasati un comentariu