Ludovic Orban a inaugurat la Carei sediul partidului Forța Dreptei. VIDEO

• publicat la: 28 decembrie 2022
Ludovic Orban a inaugurat la Carei sediul partidului Forța Dreptei. VIDEO

Astăzi a revenit la Carei Ludovic Orban. De această dată în postura de președinte al partidului Forța Dreptei. Prima oprire a lui Ludovic Orban fost la Monumentul Ostașului Român. Președintele filialei Carei, Costel Ganea și președintele județean Ștefan Csordaș s-au mobilizat și au prezentat starea actuală a orașului, deplasarea până la sediul filialei Carei a partidului având loc  pe jos.

Sediul partidului Forța Dreptei Carei se află pe strada Uzinei nr.1. Aici, președintele Ludovic Orban a  fost întâmpinat cu pâine și sare și un fir de tricolor.

Membrii și simpatizanții au asistat apoi la o conferință de presă la care au participat TV1 Satu Mare, CareiNews, Portalsm.ro și Buletin de Carei.

GALERIE FOTO

Președintele Ștefan Csordas a făcut o scurtă prezentare a activității din județ, a problemelor inerente ce apar la înființarea de filiale și l-a invitat pe Ludovic Orban să ia cuvântul.


.

A luat apoi cuvântul președintele Ganea Constantin care și-a exprimat de la bun început intenția de a candida la alegerile din 2024.


.

Se pare că la alegerile din 2024 se va mări numărul partidelor care țin trena ONG-ului UDMR și deci nu vom avea parte de nicio opoziție în Consiliul Local și Primăria Carei. Dictatura UDMR se va perpetua nederanjată de vreun politician român. Tot societatea civilă și asociațiile vor fi cele care vor apăra drepturile românilor în această parte de țară românească. Președintele Orban a scos  în evidență faptul că ONG-ul UDMR  a fost un partener serios la guvernare probabil având nostalgia guvernării liberale. Deși nu se află pentru prima dată la Carei și nu este un novice în ale politicii, Ludovic Orban a afirmat că nu e la curent cu situația de la Carei unde românii sunt discriminați constant cu acordul tacit al reprezentanților guvernului în teritoriu.

A fost prezent și președintele organizației naționale de tineret, Opriș Andrei. Au mai avut intervenții reporterii de la TV1 Satu Mare și Careinews.

Organizatorii au invitat la final întreaga asistență la un protocol. A fost momentul în care a apărut consilierul primarului udemerist și s-a îndreptat direct spre sala de servit de-ale gurii.

Buletin de Carei

 

 

Lasati un comentariu